Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület

Somogy megye - Kaposvár  |  Alapítványok, szervezetek

Elérhetőség

Cím: Kaposvár (pontos cím telefonon kérhető)
Telefon: +3670 361 9980
E-mail: epresedit@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/kutyatar

 
 

Az eltévedt kutya szívbe markoló látvány. Jellegzetes, reményvesztett testtartása messziről beléd hasít; elinalna a szerencsétlen, de nem tudja, merre.
Szeme kétségbeesve jár ide-oda, nem engem hívtok?

Ismeretlen tájakon iszkol keresztül, és szíve mélyén szünös-szüntelen reménykedik, hogy talán most végre ismerős hang üti meg a fülét, orrát hazai föld szaga csapja meg-, s közben egyre mélyebbre és mélyebbre ékelődik a magány birodalmába.... (Pam Brown)

Egyesületünk főleg állatvédelmi feladatokat lát el. Ez jellemzően a kóbor kutyák és cicák befogását, ellátását, majd örökbe adását jelenti. Igyekszünk részt venni a felelős állattartás elterjesztésében.

Ideiglenes befogadókat keresünk!
Adószámunk: 18784361-1-14

Egyesületünk rendelkezik számlaszámmal:
50600117-30088092-52600014
Minden hozzánk érkezett támogatás lehetőséget biztosít számunkra ahhoz, hogy pl. bővítsük a telepen a férőhelyek számát, megoldjuk a kennelek árnyékolását, még nagyobb számban végezzünk ivartalanítást, ami egyesületünk nagyon fontos célkitűzése, stb.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hotel Bonvino Wine & Spa

Hotel Bonvino Wine & Spa

Pásztor lépcső kutyafuttató

Pásztor lépcső kutyafuttató

Bor és Bringa

Bor és Bringa

Anker`t

Anker`t