Báró Kutyakozmetika

XIV. kerület - Budapest  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 70/A
Telefon: +36 70 394 2413
E-mail: zsani@barokutyakozmetika.hu
Facebook

http://www.barokutyakozmetika.hu  
 

Pruneán Zsanettnek hívnak és fiatal korom ellenére már több éve, sőt már gyerekkorom óta kutyákkal foglalkozom. Az állatok szeretete és a velük való törődés, a mindennapok rutinjává vált, így nem is volt kérdéses, hogy az iskoláim elvégzése után merre is fogom venni az irányt...

Mikrochip leolvasó hely

Mára önálló vállalkozást indítottam. Zuglóban nyitottam meg az üzletemet, ahol szeretettel várok minden négy- és kétlábú ügyfelet.

Munkáimra mindig igényes vagyok, így kedvence és gazdája tőlem elégedetten és nyugodtan távozik, hiszen tudják, hogy maximális figyelemmel és odaadással foglalkozom a kutyákkal.

Nekem a kutyakozmetika nemcsak a munkám, hanem a kutya ápolása mára a szerelmem, életcélom lett.

Áraim tükrözik a szakmai elhivatottságomat is, mivel nálam nem fog súlyos összegeket hagyni csak azért, hogy kedvence ragyogjon!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Holló és Bárány Vendégház

Holló és Bárány Vendégház

Papír Box

Papír Box

Monszun coffee & more

Monszun coffee & more

Asia Center

Asia Center