Kadarcsi Csárda Múzeum

Hajdú-Bihar megye - Nagyhegyes  |  Múzeumok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 33-as főút 86-os km-nél, Nagyhegyes határában
Telefon: +3620 221 8444
E-mail: info@kadarcsicsarda.hu
Facebook
Térkép

http://kadarcsicsarda.hu  
 

Kutya- és lóbarát hely. Csárdánk 1762-ben, a Kadarcs-ér mellett létesült. Jelenleg csárdamúzeum és egyben rendezvények, tréningek helyszínét is biztosítja autentikus keretek között.

Csapatépítések, családi rendezvények helyszíne. 

Vendégeink kérésére biztosítunk szabadtéri főzési lehetőséget, bográcsot, tűzifát, kérésre alapanyagot, receptet valamint a tálaláshoz és étkezéshez szükséges eszközöket.

Rendezvény és konferencia helyszín, nagy termünkben 70 fő elhelyezésére van lehetőség, konferencia rendezése esetén biztosítjuk az előadáshoz szükséges kellékeket.

Csárdamúzeum, ahol bemutatjuk a hortobágyi csárdák történetét. Kézműves termékek boltjában megtalálhatóak a Hajdúság, a Bihar, illetve a Hortobágy jellemző népművészeti termékei, dísztárgyai, élelmiszerei.

Minden hónap 2. vasárnapján megrendezzük a Kadarcsi termelői piacot és kézműves vásárt, ahol csak minőségi termelői és kézműves termékeket kínálunk, folyamatos gyerekprogramokkal, állatsimogatóval, apuka megőrzővel várunk mindenkit.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Cut and Coffee

Cut and Coffee

Bodri Pincészet és Optimus Étterem

Bodri Pincészet és Optimus Étterem

Illango Desszertlak

Illango Desszertlak

Burok-völgy, Bakony

Burok-völgy, Bakony