Gólya presszó

VIII. kerület - Budapest  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1083 Budapest, Bókay János u. 34.
Telefon: +36-1-78-555-68
E-mail: golyahaz@gmail.com
Facebook

http://golyapresszo.hu  
 

A Gólya egy szövetkezeti alapon működtetett kutyabarát kocsma és közösségi ház Budapest VIII. kerületében.

Tágas beltere van egy szintén nagy kerttel, egy elkülönített irodahelyiséggel, egy foglalkozásoknak való teremmel és egy padlással, amelyet elsősorban mozinak használunk. A pult és a konyha ételek és italok széles kínálatával várja a vendégeket, többek között napi ebédmenüvel minden hétköznap. Minden héten többször élőzene, koncert tölti meg élettel a helyet, a számtalan egyéb program mellett: filmklubokat, előadásokat, beszélgetéseket, társasjátékozást, kiállításokat és rendszeres csere-bere piacot rendezünk.

A Gólya otthont ad csoportok (baráti társaságok, családok) és szervezetek nyilvános és zárt eseményeinek is – szülinapok, ballagások, konferenciák, adománygyűjtő bulik, tréningek és tanórák, különféle találkozók, köztük közéleti, politikai összejövetelek is gyakran helyet találnak nálunk.

 

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Infinity Esport Bár

Infinity Esport Bár

Háziállat GPS

Háziállat GPS

Csalogány utcai kutyafuttató

Csalogány utcai kutyafuttató

Gaja Női Fitness Terem és Szépségsziget

Gaja Női Fitness Terem és Szépségsziget